Nieuwe klanten bij Rhinoz

Geplaatst op 4.4.2011 door Jeroen van Netten
Onlangs kozen de volgende bedrijven voor de verkoopgerichte creativiteit van Rhinoz Marketing Creations:

  • Auto Smeeing: o.a. restyling van het corporate logo en nieuwe uitvoering van diverse communicatiemiddelen waaronder de hoofdwebsite en diverse mini-sites.
  • Uitzendbureau Doorstroom: strategische marketingondersteuning en realisatie van online en offline middelen.
  • Beau Ligne: advisering over hun communicatie gericht op consulenten van Momentum Bio HCG afslankkuren.

U overweegt ook om samen te werken met Rhinoz? Heel verstandig! Eén belletje is genoeg voor een vrijblijvende afspraak.


Geplaatst in: nieuwe klanten

COEN: Positief ondernemersvertrouwen

Geplaatst op 15.3.2011 door Jeroen van Netten
De Conjunctuurenquête Nederland (COEN) is het gezamenlijke periodieke conjunctuuronderzoek van Kamer van Koophandel, VNO-NCW, MKB Nederland, Centraal Bureau voor de Statistiek en Economisch Instituut voor de Bouw. Uit hun recente enquete blijkt dat het ondernemersvertrouwen in het eerste kwartaal van 2011 positief blijft en dat vele ondernemers komende maanden een economisch herstel en meer orders verwachten. Bemoedigend nieuws natuurlijk voor ondernemers in Nederland. Meer hierover leest u op de website van Kamer van Koophandel.


Geplaatst in: ondernemersvertrouwen

Acht uur overwerken

Geplaatst op 28.2.2011 door Jeroen van Netten
Vrijdag 25 maart was er 8 uur lang een bijzondere bijeenkomst in de Inspiratieboot gelegen op De Eem in Amerfoort.

Ruim twintig specialisten uit de Amersfoortse creatieve sector, waaronder Rhinoz (Jeroen van Netten), leverden belangeloos hun bijdrage ten behoeve van vijf Amersfoortse goede doelen. Die hadden elk nogal veelomvattende opdrachten. Ondanks de korte deadline kregen Stichting Sebou, Toon Hermans Huis, One planet.org, De leesfabriek en Weekend-Tref elk prikkelende en prima bruikbare voorstellen gepresenteerd. Van elevator pitch tot naamsverandering en totaal nieuwe websites. Lees meer over deze geslaagde bijeenkomst.


Geplaatst in: acht uur overwerken

Eerste e-mail nieuwsbrief Rhinoz

Geplaatst op 26.1.2011 door Jeroen van Netten
De zoveelste e-mail nieuwsbrief? Niet echt, want we hebben het over niets minder dan de eerste e-mail nieuwsbrief van Rhinoz. Deze verschijnt elke 2 maanden. En wordt alleen verzonden aan hen die nadrukkelijk aangegeven hebben daar prijs op te stellen. Op de hoogte blijven van lezenswaardig nieuws? Meld je dan ook aan (afmelden kan op elk moment en kost slechts één klik).

Geplaatst in: Rhinoz

Nieuwe website van Rhinoz "live"

Geplaatst op 25.1.2011 door Jeroen van Netten
Gerard Cox zong het al: “Je hebt er maandenlang naar uitgekeken”. Hij doelde op de zomer, wij keken vooral uit naar de lancering van onze nieuwe website. Afgelopen tijd hebben wij er hard aan gewerkt. Vooral aan onze portfolio. Deze is lekker uitgebreid. Want we willen u een goede indruk geven van ons kunnen en de toegevoegde waarde van Rhinoz als netwerkbureau. Er valt dus veel te zien/te “scannen” op onze nieuwe website. Kijk bijvoorbeeld maar bij de cases.

Geplaatst in: Rhinoz