Eerste e-mail nieuwsbrief Rhinoz

Geplaatst op 26.1.2011 door Jeroen van Netten
De zoveelste e-mail nieuwsbrief? Niet echt, want we hebben het over niets minder dan de eerste e-mail nieuwsbrief van Rhinoz. Deze verschijnt elke 2 maanden. En wordt alleen verzonden aan hen die nadrukkelijk aangegeven hebben daar prijs op te stellen. Op de hoogte blijven van lezenswaardig nieuws? Meld je dan ook aan (afmelden kan op elk moment en kost slechts één klik).

Geplaatst in: Rhinoz

Nieuwe website van Rhinoz "live"

Geplaatst op 25.1.2011 door Jeroen van Netten
Gerard Cox zong het al: “Je hebt er maandenlang naar uitgekeken”. Hij doelde op de zomer, wij keken vooral uit naar de lancering van onze nieuwe website. Afgelopen tijd hebben wij er hard aan gewerkt. Vooral aan onze portfolio. Deze is lekker uitgebreid. Want we willen u een goede indruk geven van ons kunnen en de toegevoegde waarde van Rhinoz als netwerkbureau. Er valt dus veel te zien/te “scannen” op onze nieuwe website. Kijk bijvoorbeeld maar bij de cases.

Geplaatst in: Rhinoz

Strategisch partnership met SEO en Social Media specialist

Geplaatst op 5.1.2011 door Jeroen van Netten
Mark Jansen van OOSEOO Internetmarketing: specialist in SEO/SEM en social mediaAls netwerkbureau werkt Rhinoz samen met een aantal “vaste” partners waardoor we klanten op kostenbesparende wijze een integraal dienstenpakket kunnen bieden. Eén van de onlangs toegetreden partners binnen het Rhinoz-netwerk is Mark Jansen van OOSEOO Internetmarketing en specialist in SEO/SEM en social media.
 
Ga voor meer informatie over Mark én onze andere partners naar onze partnerpagina.

Geplaatst in: Partners, SEO, Social media